Η νοικοκυρά που ψώνιζε με πλαστά ευρώ στη λαϊκή

Με πλαστά χαρτονομίσματα πήγε να κάνει τα ψώνια της στη… λαϊκή αγορά μια 60χρονη νοικοκυρά στο Βόλο και, όταν την πήραν είδηση οι πωλητές, προσπάθησε να ξεφύγει! Σύμφωνα με καταγγελίες, μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπαθούσε να ψωνίσει… ανέξοδα!

Η 60χρονη αγόρασε διάφορα είδη μαναβικής και έδωσε στον παραγωγό ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Μόλις το πήρε εκείνος, κατάλαβε ότι ήταν πλαστό και έβαλε τις φωνές καλώντας την Αστυνομία. Πάνω στην αναμπουμπούλα που επικράτησε, η 60χρονη γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να χωθεί στο πλήθος και να καταφύγει σε μια κοντινή πολυκατοικία!

Όμως, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν άργησαν να την ξετρυπώσουν και να την συλλάβουν. Ο οπωροπώλης την αναγνώρισε και κατήγγειλε ότι και στο παρελθόν τον είχε πληρώσει με πλαστά χαρτονομίσματα! Η ίδια η 60χρονη ισχυρίστηκε ότι είχε πάρει το πλαστό χαρτονόμισμα ως ρέστα όταν αγόρασε παπούτσια από άλλο πάγκο, αλλά δεν έπεισε τους άνδρες της Αστυνομίας που της φόρεσαν χειροπέδες και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Άρθρο με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα