Επιτέλους, πιο φθηνός κινηματογράφος

Μειώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων στα Village Cinemas και τα Odeon.

7 ευρώ τα εισιτήρια στο Village, 7.5 ευρώ στα Odeon, την ώρα που μέχρι πριν μία εβδομάδα οι τιμές ανέρχονταν στα 8.5 ευρώ τις καθημερινές και 9.5 ευρώ τα Παρασκευοσαββατοκύριακα.






Ο κινηματογράφος είναι ένα ΜΜΕ το οποίο κατά τον δύσκολο 20ο αιώνα, τον πιο φρικτό αιώνα της ανθρώπινης ιστορίας, μεγαλούργησε καταγράφοντας την οκτωβριανή επανάσταση, την κρίση του '29, την άνοδο του ναζισμού, το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, τον ψυχρό πόλεμο και την πολιτιστική επιβολή των νικητών του τελευταίου.

Τα τελευταία έτη, οι τιμές των εισιτηρίων αυξήθηκαν σημαντικά, γεγονός που μετέτρεψε τον κινηματογράφο σε διασκέδαση - δε λέω για λίγους, αλλά - όχι για τους πολλούς. Η τιμή των εισιτηρίων αυξανόταν σχεδόν σε ετήσια βάση.  Παράλληλα, η κρίση των τελών της πρώτης δεκαετίας του πρώτου αιώνα που μετετράπη σε φτώχεια την τελευταία τριετία, απέτρεψε πολλούς ανθρώπους από το να διαθέτουν τακτικά χρήματα για την παρακολούθηση μίας ταινίας. 

Ευτυχώς, οι υπεύθυνοι άλλαξαν μυαλά κι άρχισαν να σχεδιάζουν αλλιώς το πρόγραμμά τους. Πλέον, η τιμή του εισιτηρίου έπεσε, ενώ υπάρχουν και διάφορες προσφορές που μπορούν να βάλουν, τρόπον τινα, το σινεμά στις προτεραιότητές μας. Διαβάστε εδώ διάφορες πληροφορίες σχετικά με την πτώση των τιμών στους κινηματογράφους.