Σπέρνει πανικό ο Αντώνης Σαμαράς!

του Μιχάλη Ταστσόγλου

Κινήσεις ματ στη σκακιέρα

Πιο έτοιμος από ποτέ να κυβερνήσει, κατεβάζει στις εκλογές Άρια Αγάτσα και Τάσο Μητρόπουλο, συνεχίζοντας την αφαίμαξη της πνευματικής ελίτ του τόπου. Σαφές πολιτικό πλάνο και ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις από πλειάδα διανοουμένων.




Εκπλήσσει ο Αντώνης Σαμαράς με το ευρύ φάσμα των υποψηφίων που κατεβάζει στις εκλογές, όλοι τους ένας κι ένας, προκειμένου να οδηγήσουν με ασφάλεια τη χώρα στην ευημερία.

Η Άρια Αγάτσα, πολυπόθητη και βαθύτατα ιδεολόγος, προτίμησε την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά την ώρα που την πολιορκούσαν το Εργατικό κόμμα και το Σοσιαλδημοκρατικό

Παράλληλα, ο πολυμήχανος μελλων πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας θα συμπεριληφθεί και το όνομα του Τάσου Μητρόπουλου, ενός ανθρώπου με ευρείς πνευματικούς ορίζοντες από το χώρο του αθλητισμού.

Υ.Γ. Σε μένα δεν προκαλούν καμί αέκπληξη οι εν λόγω κινήσεις. Ο κύριος Σαμαράς θα εφαρμόζει ό,τι του λένε και γι' αυτό δε θα θέλει ούτε ένα "όχι", καθώς δε θα έχει έδρες για χάσιμο. Τέτοιου είδους "πολιτικοί", όπως αυτοί που επιστράτευσε είναι τα πιο χρήσιμα πιόνια για τις καριέρες των άλλων πολιτικών, των επαγγελματιών. Ούτε ποτέ θα πουν όχι, ούτε θα προτείνουν κάτι το οποίο θα απάδει της "φιλοσοφίας" του κόμματος. Όχι γιατί δε θέλουν, αλλά γιατί δε μπορούν.