Πλευρίζει τον Καρατζαφέρη εις το όνομα του "κομμουνιστικού κινδύνου"

Ο πρώην βουλευτής του ΛαΟΣ, ο θαμώνας των δελτίων, Αθανάσιος Πλεύρης, προσπαθεί να πείσει τον πρόεδρό του, Γιώργο Καρατζαφέρη, να συνασπιστεί κι αυτός με τη γραμμή Σαμαρά και να συμπλεύσουν στις εκλογές, ώστε να αποφευχθεί η άνοδος του κομμουνισμού.








 Για τον "κομμουνιστικό κίνδυνο" σας τα είχαμε πει.Όμως, σίγουρα, όταν ο Αθανάσιος Πλεύρης ομιλεί, έστω και κεκεδίζοντας, τα λόγια έχουν διαφορετική αξία. Σε μία προσπάθειά του να μπει και πάλι στη Βουλή, προσπαθεί να καλλιεργησει την ιδέα ο ΛαΟΣ να εισχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, όπως έκανε η ΔηΣυ. Μάλιστα, ανέφερε σχετικά : Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον κύριο Τσίπρα να πάρει την εξουσία της χώρας.

Λες και επίκειται πραξικόπημα εκ μέρους του κυρίου Τσίπρα, ο κύριος Πλεύρης, γιος διακεκριμένου χουντικού ρατσιστή, δίνει τον τόνο, θυμίζοντας έντονα τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, πρόεδρο της ΕΡΕ, που το 1965 ζητούσε δημοσίως την ανατροπή του εκλεγμένου πρωθυπουργού, Γεωργίου Παπανδρέου.

Ο κύριος Πλεύρης, βυθισμένος στη συνωμοσία, τα συμφέροντα και τους "εθνικούς κινδύνους" δε διστάζει να παραβλέπει τη λαϊκή βούληση και να ευθυγραμμίζεται με αντικοινοβουλευτικές (παρ)ενέργειες. Εμείς ξαναλέμε πως τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή την έβαλαν αυτοί.