Εγέρθητι ή εξεγέρθητι;


Πόσο συμφωνώ με το δεύτερο γύρο, δεν φαντάζεστε. Και επειδή δεν είναι καθόλου δημοκρατικό να αποκλείσεις τις ηλικίες 70+ από την εκλογική διαδικασία θα προβώ σε άλλες διαδικασίες που προτείνω και σε εσάς να ακολουθήσετε! Κάπου εκεί δίπλα στα χάπια βρίσκεται η ταυτότητα, το κλειδί και ο τρόπος για να πάει o παππούς να ψηφίσει τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο!Δικαιολογημένα πάντα καθώς ακόμα νομίζουν ότι η ψήφος τους πάει σε Καραμανλή και Παπανδρέου, τους πρεσβύτερους!
Και για του λόγου το αληθές, προχθές, κάνοντας το απονενοημένο βήμα να πάω να ψηφίσω, έτυχα σε έναν παππού, οποίος πέρα από το γεγονός ότι με προσπέρασε, λόγω ηλικίας μπήκε στο παραβάν με την υπεύθυνη της εφορευτικής να του διαβάζει τα ψηφοδέλτια! Είπε και αυτή να κάνει μια καλή πράξη για τον παππού, μια ολέθρια όμως για τη χώρα! Που να ξερε η κοπέλα ότι μόλις θα διάβαζε τον συνδυασμό του Αντωνάκη, ο παππούς θα φώναζε ''ναι, τον Αντώνη θέλω, τον Αντώνη!''

Κάτι ξέρω που προτείνω να εξαφανιστούν οι ταυτότητες των παππούδων μας, όλως τυχαίως πάντα!Όσο για δικαιολογίες, το αλτσχάιμερ μας κάνει εν προκειμένω!

Από την άλλη, ο Αλέξης δεν το πιστεύει, ενθουσιάστηκε το παιδί, σου λέει θα παίξω και εγώ το παιχνίδι με τις εντολές!Ο Πρόεδρος θα ρίξει το μπαλάκι σε έμενα και εγώ με τον Αντωνάκη θα το πετάμε ο ένας στον άλλον!

Και φυσικά, το epic-tragic είναι το veni, vidi, βίτσι όπως μου είπε ένας αγαπημένος, καλλιεργημένος και πολύπλευρα μορφωμένος χρυσαυγίτης! Το παιδί μια χαρά το πρόφερε βεβαία γιατί όσο να ναι, θέλει να το 'χεις το βίτσιο για να ψηφίσεις χρυσή αυγή! Και να ταν το μόνο! Απαραίτητα βίτσια ενός χρυσαυγίτη είναι πρώτιστα να κατακρεουργεί την ελληνική γλώσσα, γραφή και ομιλία, να είναι φουσκωμένος ή λαπάς, το ίδιο κάνει, να λέει ότι η τύπου σβάστικα είναι ελληνικός μαίανδρος, και να χαιρετάει όπως ο Χίτλερ εεε, λάθος, με συγχωρείτε όπως οι Δωριείς, με την επακόλουθη ατάκα, ''μάθε ιστορία ρε!''

Ήρθαν για να μείνουν όλοι αυτοί, καλώς η κακώς, και το κανάλι της βουλής επίσης στη θέση του ALTER. Γιατί ποιός θα αγνοήσει τα μελλοντικά επεισόδια στη βουλή ανάμεσα σε Κανέλλη -Μιχαλολιάκο καιΤσίπρα.