Την ανάγκασαν να πιει ανθρώπινο αίμα και ύστερα την έκαψαν!

Σοκ έχει προκαλέσει η ιστορία της 18χρονης Ελληνίδας από το Γιοχανεζμπουργκ που μαζί με τη φίλη της έπεσαν θύμα ομάδας σατανιστών!


Η Κρίστη καθώς έφευγε με τη φίλη της από ένα κέντρο νεότητας, δέχθηκε πρόταση από μια παρέα αγοριών που είχε γνωρίσει εκείνη την ημέρα, να τους ακολουθήσει μαζί με τη φίλη της σε μια βόλτα στον κοντινό λόφο. Η νεαρή κοπέλα αρχικά αρνήθηκε αλλά στη συνέχεια και μετά από τις επίμονες προσπάθειες τους κατάφεραν να την πείσουν και έτσι όλοι μαζί πήγαν στο λόφο όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας άρχισαν να πίνουν αλκοόλ και πιθανώς έδωσαν στα κορίτσια και άλλες ουσίες.Τίποτα όμως δεν προμήνυε τη συνέχεια..

Αφού είχε περάσει λίγη ώρα, ξαφνικά οι νεαροί άρπαξαν το άλλο κορίτσι -τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά- και του έκοψαν το χέρι ενώ στη συνέχεια ανάγκασαν την Κρίστη να πιεί το αίμα της!! Το νεαρό κορίτσι τρομακρατημένο υπάκουσε στις εντολές τους και στη συνέχεια οι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά! Η Κρίστη άρχισε τότε να κυλιέται στο χορτάρι προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά και όταν τα κατάφερε άρχισε να τρέχει προς το σπίτι της!

“Μόλις με είδε παραδόθηκε στους αφόρητους πόνους και έπεσε κάτω λιπόθυμη. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έβλεπα μπροστά μου και τι θα μπορούσε να της είχε συμβεί. Κατάφερα μόνο να τηλεφωνήσω στις πρώτες βοήθειες και να μεταφρεθεί το αγγελούδι μου στο νοσοκομείο” δήλωσε η μητέρα της..

Το άτυχο κορίτσι κατέληξε στην εντατική καθώς όπως μαρτυρά και η αδερφή της είχε καεί πάνω από το 75% του σώματός της. Δυο νεαροί, σύμφωνα με τη Daily Mail, παραδόθηκαν στην αστυνομία, υπό την πίεση των γονιών τους. Αργότερα, παραδόθηκαν άλλοι δυο. Πρόκειται για τρία παιδιά 18 ετών και έναν 21χρονο, αναφέρει η εφημερίδα The Star. Οδηγήθηκαν ήδη στο δικαστήριο. Η υπόθεση θα εξεταστεί ξανά την Τρίτη 1η Νοεμβρίου και ως τότε θα κρατηθούν για να τους γίνουν κι άλλες εξετάσεις DNA.