Τέλος στη βία!

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ W.I.N. HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

της Ταμάρα Τζουμαϊλη

  ''Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Γλυφάδας (Σοφίας Βέμπο 28, Κ.Α.Π.Η. Γλυφάδας) η έναρξη του ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος του W.I.N. HELLAS για την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής βίας και την ενδυνάμωση των γυναικών. Το Πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, που διαθέτει την αίθουσα διεξαγωγής του προγράμματος'' 
 
Ο W.I.N. HELLAS είναι ένας οργανισμός που προσφέρει κάθε είδους βοήθεια όσον αφορά τη θεραπεία και την ενδυνάμωση γυναικών που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής «κακοποίηση» στο οικογενειακό, κοινωνικό ή επαγγελματικό τους περιβάλλον...
Παράλληλα, o W.I.N. HELLAS βοηθά τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες, παρέχοντας νομική καθοδήγηση και φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές. 
Η κ.Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου (Επιχειρηματίας) είναι η Πρόεδρος και Διαχειρίστρια του Οργανισμού  και Υπέυθυνη για τη δημιουργία του προγράμματος ''Μπορείς να αλλάξεις την ζωή σου'' που στοχεύει τόσο στην πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση κάθε μορφής κακοποίησης. (σωματικής, ψυχικής, λεκτικής, κ.τ.λ.).
Συνοψίζοντας, ο οργανισμός συντελεί ουσιαστικά στην ενδυνάμωση της γυναίκας βοηθώντας την να ανακτήσει τον αυτοέλεγχό της, την αυτοπεποίθησή της και να αντιμετωπίσει θέματα όπως η κατάθλιψη, το έντονο στρες και η συναισθηματική εξάρτηση!

Αξίζει να αναφέρουμε κάποια βασικά στελέχη του οργανισμού και να τα συγχαρούμε για το έργο τους!
  • Αντιπρόεδρος: Υβέτ Τζάρβις. Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών, Ερμηνεύτρια
  • Γραμματέας: Ιλεάνα Κλοκώνη, Κ.Φ.Α., MSc, Phd, Διδάσκουσα Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
  • Επίτιμο Μέλος: Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Δημόσιες Σχέσεις
  • Επίτιμο Μέλος: Ορθούλα Παπαδάκου
 Για πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.winhellas.gr