Χουντικά απομεινάρια στη Σχολή Ευελπίδων

Ομάδα σπουδαστών τραγούδησε μέσα στη σχολή τον ύμνο της 21ης Απριλίου ανήμερα της γιορτής του Πολυτεχνείου

Ένα ρεπορτάζ που σίγουρα θα προκαλέσει το κοινό αίσθημα δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής». Η εφημερίδα αποκαλύπτει την ύπαρξη χουντικών καταλοίπων μέσα στο στράτευμα τα οποία προσέβαλαν τον κυπριακό λαό, τους μετανάστες καθώς και τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, ανήμερα της...
φετινής επετείου.

Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο, στη Σχολή Ευελπίδων, ο αρχηγός των τετραετών έδωσε εντολή να αποχωρήσουν από το αμφιθέατρο της Σχολής όλοι οι αλλοδαποί αλλά και οι κύπριοι και στη συνέχεια έκανε ομιλία με μηνύματα κατά του Πολυτεχνείου και υπέρ της Χούντας, καλώντας τους συναδέλφους του να τραγουδήσουν και σχετικό τραγούδι.

Μόλις το περιστατικό έγινε γνωστό στο υπουργείο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε εντολή να ξεκινήσει άμεσα έρευνα για την περίεργη αυτή υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο ο κ. Αβραμόπουλος διεμήνυσε προς το στράτευμα ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές.

Από την πλευρά μας ως bloggers-tv, πιστεύουμε ότι πρέπει να αποδοθούν άμεσα ευθύνες και κυρώσεις για τα σχετικά περιστατικά που προσβάλλουν την δημοκρατία και κυρίως, να αποπεμφθούν από το στράτευμα όλοι εκείνοι οι ανώτεροι αξιωματικοί που τα υποκινούν και, δυστυχώς, δεν είναι και λίγοι.

www.bloggers-tv.blogspot.com με πληροφορίες από το "Βήμα της Κυριακής"