Κόπηκε από την ΕΡΤ η εκπομπή του Βαξεβάνη για τους μεγαλοοφειλέτες

της Αντιγόνης Ευστρατόγλου

Δείτε εδώ το τρέηλερ της εκπομπής με τίτλο "Οι μεγαλοοφειλέτες που όλοι αγαπήσαμε" που ήταν προγραμματισμένη να παίξει εχθές το βράδυ στην κρατική τηλεόραση αλλά κόπηκε αιφνιδιαστικά από τη διεύθυνση. 

Η εκπομπή επρόκειτο να παρουσιάσει τις υποθέσεις μεγαλοοφειλετών του δημοσίου...
τη ζωή και την επιχειρηματική επιτυχία των οποίων τα ΜΜΕ ανήγαγαν σε πρότυπο μέχρι που δημοσιεύθηκαν οι περίφημες λίστες και άρχισαν ένας ένας να ελέγχονται από τις δικαστικές αρχές.

Το θέμα φέρνει σήμερα στη Βουλή με σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Παπαδημούλης. 

Σε επιστολή του στον Λάμπη Ταγματάρχη, ο παρουσιαστής της εκπομπής Κώστας Βαξεβάνης ζητά εξηγήσεις, διερωτώμενος αν η απόφαση αυτή σχετίζεται με την αντιπαράθεση που είχε με τον Υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο στην εκπομπή το Νίκου Χατζηνικολάου "Πρόσωπο με Πρόσωπο" λίγους μήνες πριν. 

Μοιράζεται επίσης ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται η κρατική μας τηλεόραση και εκτιμώνται οι εκπομπές της ως δημόσια αγαθά.

Το Bloggers-tv παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει σε λίγο με άρθρο σχετικά με τις ενοχλητικές εκπομπές του Βαξεβάνη και τον παρεξηγημένο ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης..