Η Μούσχουρη υπέρ της κριτικής των Γερμανών κατά των Ελλήνων

του Μιχάλη Ταστσόγλου

Να κι ένας άνθρωπος με λογική

Δικαιολογημένη θεωρεί πως είναι η κριτική που ασκούν στους Έλληνες οι Γερμανοί. Κατανοεί το θυμό τους και διατρανώνει την απογοήτευσή της από τους πολιτικούς κακοδιαχειριστές.

Να και μία ελληνίδα που δε διστάζει να πει το λογικό, να κάνει την αυτοκριτική της και να έρθει στη θέση του άλλου. Ενώ επί μία δυετία κατακλυζόμαστε από πληροφορίες που αναφέρουν πως οι Γερμανοί μας... ζηλεύουν και μας εχθρεύονται επειδή δεν έχουν τον... πολιτισμό μας, η κυρία Μούσχουρη, πραγματικά άξια εκπρόσωπος του ελληνικού πολιτισμού, με συνέντευξή της σε γερμανικό έντυπο μέσο βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως όχι μόνο οι Γερμανοί, αλλά πολλοί ευρωπαίοι είναι δυσαρεστημένοι και αυτό συμβαίνει δικαιολογημένα. Επίσης, σημειώνει (εδώ πάντως το bloggers-tv διαφωνεί) πως  η κριτική που δεχόμαστε ότι δεν είμαστε εργατικοί ευσταθεί, προσθέτοντας ότι ο ελληνικός λαός με το πέρασμα των ετών έμαθε να μη δουλεύει και πολύ. Μεμφόμενη ευθέως το Πα.Σο.Κ., έκανε λόγο για σοσιαλιστές που επί χρόνια ήταν στην κυβέρνηση και συναινούσαν διορίζοντας ανθρώπους σε ένα κράτος που πλήρωνε καλά και οι υπάλληλοι μάθαιναν να μη δουλεύουν και τόσο.

Τέλος, τάχθηκε ανοικτά υπέρ της Ε.Ε. και δήλωσε πως η συμμετοχή της χώρας της σε αυτήν είναι αναγκαία.