Εξώδικο 411 πολιτών εναντίον της ΔΕΗ

Δεν έχει τέλος η κόντρα της ΔΕΗ με τους  πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι. Στην πόλη των Τρικάλων γράφτηκε ακόμα ένα επεισόδιο στις συνεχείς αντιδράσες πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, στα γραφεία της ΔΕΗ στη θεσσαλική πόλη, βρέθηκε Τριμελης Επιτροπή πολιτών, προκειμένου να καταθέσουν εξώδικο εναντίον της εταιρείας,
εκ μέρους όσων αρνήθηκαν να πληρώσουν τον κεφαλικό φόρο.
Το εξώδικο υπογράφουν 411 κάτοικοι της περιοχής και όπως αναφέρεται, καλούν την επιχείρηση «να μην προβεί σε διακοπή της ηλεκτροδότησης μέχρι τουλάχιστον να αποφανθούν τα Ελληνικά Δικαστήρια για το συνταγματικό ή όχι του άνω νόμου και της σχετικής υπουργικής απόφασης και τέλος σας δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που δεν δεχθείτε ως εξοφλημένους τους άνω λογαριασμούς και προχωρήσετε στη διακοπή της ηλεκτροδότησης των ιδιοκτησιών μας, επιφυλασσόμαστε ρητά να προσφύγουμε στα αρμόδια Δικαστήρια εναντίον κάθε υπευθύνου, διεκδικώντας αποζημίωση για την αποκατάσταση οποιασδήποτε θετικής και αποθετικής ζημίας μας».

Από την πλευρά της ΔΕΗ, δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη αντίδραση, αν και είναι τόσες πολλές οι προσφυγές πολιτών που μάλλον κάποια στιγμή θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να δώσει εξηγήσεις.

www.bloggers-tv.gr