"Κόπηκε" ο Κ. Μαρκόπουλος της ΝΔ από την εκπομπή της Στάη

Για αντιδεοντολογική συμπεριφορά κατηγορεί την ΕΡΤ η Νέα Δημοκρατία

του Γιάννη Λέκκα

Μια νέα σφοδρή διαμάχη δημιουργήθηκε στο πολιτικό πεδίο μεταξύ των εκπροσώπων κ.κ. Παντελή Καψή και Γιάννη Μιχελάκη. Αφορμή αποτέλεσε η ακύρωση της παρουσίας του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Μαρκόπουλου στην
 ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ που θα παρουσιάσει σε λίγα λεπτά από τώρα η κυρία Έλλη Στάη.

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει: “Ενώ είχε ζητηθεί η παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ κ. Κώστα Μαρκόπουλου σε σημερινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ την τελευταία στιγμή οι ανεύθυνοι “υπεύθυνοι” του κρατικού καναλιού αποφάσισαν να τον “κόψουν”. Πρόκειτα για μία ακόμη απρέπεια, αυθαιρεσία και αντιδεοντολογική συμπεριφορά”. Καταλήγοντας ο κ. Μιχελάκης απευθύνεται στον κ. Καψή ερωτώντας: “Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Καψής συμφωνεί με τις μεθοδεύσεις αυτές;”.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι της ΝΕΤ υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα, αλλά επειδή προέκυψαν πολλοί καλεσμένοι αποφασίστηκε να “κοπούν” την τελευταία στιγμή ο εκρόσωπος της ΝΔ και αντιστοίχως του ΠΑΣΟΚ στους οποίους εφόσον το επιθυμούν δόθηκε χρόνος στο κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης.

www.bloggers-tv.gr