Το Πα.Σο.Κ. κατά του μνημονίου

του Μιχάλη Ταστσόγλου

Δε φτάνει που είναι επικίνδυνοι, μας εμπαίζουν κιόλας

Εκλογές πλησιάζουν και το Πα.Σο.Κ. επιστρατεύει το λαϊκισμό και τον τυχοδιωκτισμό μπας και καταφέρει και ξεπεράσει σε έδρες το Λα.Ο.Σ.  Διάφοροι αριβίστες της πολιτικής βγαίνουν και το παίζουν αθώες περιστέρες και επαναστάτες ταυτόχρονα.



Άκουσον, άκουσον. Ταδε έφη Καρχιμάκης:

«Οι εκπρόσωποι της τρόικα οφείλουν να αντιληφθούν ότι, η πίεση για λήψη μέτρων πέραν των υποχρεώσεων που έχουμε ήδη αναλάβει, θα οδηγήσει στα αντίθετα ακριβώς από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα» 

Οι άνθρωποι που έφεραν τους τροϊκανούς, τώρα βγαίνουν και τους απειλούν εκ του ασφαλούς γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να τους ακούσουν. Άλλος ένας καλοπληρωμένος φωστήρας βρίσκεται πίσω από όλο αυτό το υπέρτατο επικοινωνιακό πλάνο και σίγουρα δεν είναι ο κύριος Καρχιμάκης. Το Πα.Σο.Κ. έχει δύο συγκεκριμένα target groups ψηφοφόρων.

α. όσους είναι κομματικά ταυτισμένοι στο μεγαλύτερο βαθμό που αυτό μπορεί να συμβεί
β. όσους δε μπορούν να καταλάβουν τίποτα σχετικό με οποιαδήποτε πολιτική έννοια

Το Πα.Σο.Κ. έχιε πεθάνει και τώρα που πολιτικά έχει πεθάνει και ο κύριος Παπανδρέου θα βγουν πολλοί και θα παίξουν μπάλα πάνω στο πτώμα του. Όμως αυτό δεν είναι μόνο ανήθικο, αλλά είναι και επικίνδυνο.

Ο κύριος Βενιζέλος είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον κύριο Παπαδήμο συνεννοούνται με την τρόικα. Μία τέτοια στάση δε μπροεί παρά να φθείρει τον κύριο Παπαδήμο και την ακολουθούμενη πολιτική του. Το Πα.Σο.Κ. ήταν, είναι και θα είναι το πιο εξουσιολάγνο κόμμα που υπήρξε στην Ελλάδα.