Προϊστάμενος της πολεοδομίας ελέγχει ο ίδιος τις βίλες του!

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο πλέον που και η πιο περίεργη είδηση απάτης στην Ελλάδα, μας ακούγεται σαν κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, έγιναν καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου για

οικοδομικές αυθαιρεσίες στην υπό ανέγερση πολυτελή οικοδομή του ίδιου του προϊστάμενου της πολεοδομίας Μυκόνου Σταύρο Μαντζιβή και το αστυνομικό τμήμα ζήτησε τη διενέργεια αυτοψίας  στη συγκεκριμένη ιδιοκτησία.
Εννοείται, ότι η αυτοψία δεν έγινε αμέσως, αλλά μετά από τις τρεις μήνες και στο επίσημο έγγραφό, το οποίο και εστάλη στην αστυνομία αναφέρει ότι οι εργασίες προχωρούν νόμιμα και δεν έχει εντοπιστεί καμία αυθαιρεσία. Μόνο που αυτός που ελέγχεται είναι ο ίδιος με αυτόν που ελέγχει. Δηλαδή το έγγραφο υπογράφει αυτός του οποίου η ιδιοκτησία βρέθηκε στο στόχαστρο, ο προϊστάμενος της πολεοδομίας Μυκόνου κ. Μαντζιβής.
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ο  κύριος Μαντζιβής, ο οποίος χτίζει δύο πολυτελείς κατοικίες 200 τ.μ  στη Μύκονο μέσα σε οικόπεδο 9 στρεμμάτων, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει δηλώσεις σε διάφορες εφημερίδες επιβεβαιώνοντας ότι η υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο νησί με τα αυθαίρετα αποκαλύπτοντας μάλιστα και τους  τρόπους με τους οποίους προσπαθούν αυτοί που αυθαιρετούν να νομιμοποιήσουν τις παράνομες κατασκευές τους. 

Αθάνατη Ελλάδα!!