Χωρίς αφίσες η προεκλογική μάχη

«Δεν ξοδεύουμε». Αυτό θα είναι το «σύνθημα» του ΠΑΣΟΚ στον προεκλογικό του αγώνα, καθώς ούτε αφίσες ούτε ενοικίαση χώρων προβλέπονται από τον «προϋπολογισμό» της Ιπποκράτους. 
Σύμφωνα με την Φώφη Γεννηματά η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί με τον, κατά το δυνατόν, μικρότερο προϋπολογισμό και θα πρόκειται για μια «λιτή, αλλά ουσιαστική εκστρατεία, βασισμένη στον πολιτικό μας λόγο και στη σχέση ειλικρίνειας με τους πολίτες. Δεν θα ξοδέψουμε»  και διευκρίνισε ότι θα γίνει προσπάθεια να μηδενιστούν τα έξοδα, αναφορικά με εκτυπώσεις καθώς δεν θα υπάρχουν αφίσες. «Δεν θέλουμε να ρυπάνουμε τις πόλεις, θέλουμε να σεβαστούμε πλήρως την ησυχία και την αγωνία των πολιτών» υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά. 

Για την αφίσα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο που κυκλοφόρησε χθες πηγές από την Ιπποκράτους, διευκρίνιζαν ότι αποτελούσε «μια απόπειρα» των νέων παιδιών που συμμετέχουν δημιουργικά στην προσπάθεια του Κινήματος, ενώ τόνισαν ότι είναι δεδομένη η πρόθεση να μην υπάρξουν αφίσες. 

Επιπλέον, έγινε γνωστό, ότι δεν θα υπάρξει ενοικίαση χώρων, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας και θα πραγματοποιηθούν ανοικτές συγκεντρώσεις «πάντα, όμως, με γνώμονα τη λιγότερο δυνατή επιβάρυνση της ευρύτερης περιοχής και το μικρότερο δυνατό κόστος».