Χρυσαυγίτες προπηλάκισαν τον Πέτρο Ευθυμίου. Που να μπουν και στη Βουλή...

Είναι ήδη γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή προπηλάκισε χθες τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό Πέτρο Ευθυμίου. Ξέρουμε ότι ήταν ντυμένοι με στρατιωτικές στολές -ήταν βλέπετε 21η Απριλίου-έβριζαν και πετούσαν μπουγέλα με νερό στον Ευθυμίου, που εκείνη την ώρα συνομιλούσε με πολίτες.

Ιδιαίτερα προκλητική ήταν και η δήλωση του επικεφαλής του φιλοναζιστικού κόμματος ο οποίος δικαιολόγησε ουσιαστικά την επίθεση λέγοντας «Άκουσα ότι εβράχη ο κύριος Ευθυμίου. Καλό καιρό είχε, θα δροσίστηκε»!

Οι έρευνες θεωρούν ως σίγουρη την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Ψηφοφόροι της είναι κάτι γεροντάκια που έχουν πειστεί ότι οι Χρυσαυγίτες θα εξολοθρεύσουν τους μετανάστες. Ήδη οι οργανωμένοι οπαδοί της έχουν αρχίσει και προκαλούν επεισόδια κατά των πολιτικών για να κερδίσουν την εύνοια των αφελών πολιτών που νομίζουν ότι οι νεοναζί θα τους λύσουν τα προβλήματα.


Δεν φταίνε όμως μόνο οι Χρυσαυγίτες που βγαίνουν και κάνουν τέτοιες πράξεις προπηλακισμών και τραμπουκισμού. Φταίει το πολιτικό σύστημα που ουσιαστικά εκκολάπτει εδώ και χρόνια την αντίδρασή τους με την ανεντιμότητά του. Και αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις, έχουμε να δούμε πολλά ακόμα...