ΠΑΣΟΚ: Επέστρεψε στα ποσοστά του '74- Σφαγή στη Β' Αθηνών!


Σφαγή για το ΠΑΣΟΚ  στη Β'Αθηνών αφού το κίνημα εκλέγη μόνο 4 έδρες με αποτέλεσμα όλα τα μεγάλα στελέχη και πρωην υπουργοί να μένουν εκτός!!

Με καταμετρημένο το 20% των σταυρών φαίνεται πως στη Βουλή θα καταφέρουν να μπουν ο Ανδρέας Λοβερδος(ο οποίος ειναι πρώτος με τεράστια διαφορά), ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Μίμης Ανδρουλάκης και στην τέταρτη θέση μάχη εκτιλίσσεται μεταξύ του Απόστολου Κακλαμάνη και του Γιάννη Ραγκούση, οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στη σταυροδοσία..
Απέξω μένουν όλα τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ: ο Πέτρος Ευθυμίου, η Αθηνά Δρέττα, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Γιαννης Βούρος, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, η Άννα Νταλάρα, ο Τηλέμαχος Χυτήρης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου...


Η απογοήτευση των πολιτών από τη κυβέρνηση Παπανδρέου φάνηκε έμπρακτα στη κάλπη, αφού το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, επέστρεψε στα ποσοστά του  1974. Μόνο που τότε το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου είχε μόλις ιδρυθεί και είχε να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι στις πρώτες εκλογές της Μεταπολίτευσης  οι ψηφοφόροι προτίμησαν την Ένωση Κέντρου – Νέες Δυνάμεις και όχι ένα κόμμα που ονομαζόταν «σοσιαλιστικό». 


Αυτό που πραγματικά αποτελεί «κατόρθωμα» είναι πως το σημερινό ΠΑΣΟΚ,  μέσα σε μόλις δυόμιση χρόνια κατάφερε να πέσει από το 44% των εκλογών του 2009 στο χθεσινό 14%,  χάνοντας περισσότερες από 30 ποσοστιαίες μονάδες! 


Η ζωή κύκλους κάνει και ότι δίνεις παίρνεις.. 


Ας ελπίσουμε ο Ευάγγελος να πήρε το μηνυμα του κόσμου και να το ερμηνεύσει σωστά αλλιώς το ΠΑΣΟΚ  θα  υποστεί την μοίρα  άλλων  πολιτικών σχηματισμών που μετά από πολύ μεγάλες ήττες έπαψαν να υπάρχουν ή βρέθηκαν στο περιθώριο του πολιτικού συστήματος...