Ο Κώστας Καραμανλής ο Γ' και τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Ο Κώστας Καραμανλής ο... Γ΄ υποψήφιος στις Σέρρες
Ο κ. Κώστας Καραμανλής με τον πατέρα του Αχιλλέα Καραμανλή
Με 43 νέους υποψηφίους μεταξύ των οποίων και ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή Κωνσταντίνος «έκλεισαν» τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατόπιν συνεννόησης με τον έμπειρο και παλαίμαχο πρώην υπουργό, τον κ. Αχ. Καραμανλή, επέλεξε να κάνει μια συμβολική ενέργεια, συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα των Σερρών τον υιό του νυν αντιπροέδρου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής».
Ο νεότερος της οικογένειας Καραμανλής συμπεριλήφθηκε στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου του νομού Σερρών, γενέτειρα των ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και του πατέρα του, Αχιλλέα.
Με την επιλογή αυτή θεωρείται δεδομένο ότι ανοίγει η πόρτα της πολιτικής για τον ίδιο, ένα νέο πρόσωπο με ξεκάθαρες απόψεις, θέσεις και αρχές για την πολιτική που διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, μένοντας στην ουσία και όχι στην παραπολιτική.

Οι λίστες της Νέας Δημοκρατίας
Αργά το απόγευμα έδωσε η Ν.Δ. τις λίστες με τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά οι υποψήφιοι βουλευτές είναι 412 εκ των οποίων οι 139 είναι γυναίκες, ενώ οι νέοι υποψήφιοι σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου είναι 43.

Στα πλαίσια της πανστρατιάς που κήρυξε ο κ. Σαμαράς και των προσχωρήσεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες, από τη Δημοκρατική Συμμαχία προέρχονται 14 υποψήφιοι βουλευτές, από το ΛΑΟΣ τρεις, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες πέντε και ένας υποψήφιος προέρχεται από τη Δράση.

Δείτε αναλυτικά τις λίστες της ΝΔ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.