Νέο κόμμα από τον καθηγητή της ΑΣΣΟΕ Δημήτρη Μπουραντά


Ένα νέο κόμμα είναι πλέον γεγονός, δημιουργημένο από τον γνωστό καθηγητή Οικονομικών της ΑΣΣΟΕ και συγγραφέα των best seller βιβλίων 'Όλα σου τα έμαθα μα ξέχασα μια λέξη" και "επί σκηνής δίχως πρόβα" Δημήτρη Μπουραντά. Με τίτλο "Κοινωνία Αξιών" ο νέος φορέας του κοινωνικού "κέντρου, στοχεύει να αποτελέσει ένα κόμμα στο χώρο της φιλελεύθερης σοσιαλδημοκρατίας καλύπτοντας το κενό που υπάρχει λόγω της δραματικής πτώσης του ΠΑΣΟΚ.


Σε μια αίθουσα κατάμεστη από 1.000 και πλέον άτομα - κυρίως στελέχη της αγοράς, εργαζόμενους σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς και άλλους - ο κ. Μπουραντάς παρουσίασε τις θέσεις της Κοινωνίας Αξιών καθώς και την ηγετική ομάδα του.

Μεταξύ των ανθρώπων που τον στελεχώνουν είναι ο πρύτανης της ΑΣΟΕΕ Ανδρέας Κιντής, ο τέως ναύαρχος Στέλιος Φενέκος, ο γνωστός διαφημιστής και επικοινωνιολόγος Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, ο εκδότης οικονομικών εντύπων Φίλιππος Μωράκης,το γνωστό στέλεχος τηλεπικοινωνιών Θάνος Δεληγιάννης, ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του αναλύσεις φοροτεχνικός Γιώργος Κορομηλάς, ο αντιπρόεδρος του Ελληνο-ιταλικού Επιμελητηρίου Γιώργος Μπενάρδος, το γνωστό στέλεχος Νίκος Νημάς κ.ά.

Η Κοινωνία Αξιών επέλεξε να μην συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές λόγω της πόλωσης που δεν θα επιτρέψει λογικές εκτιμήσεις ενώ στόχος είναι η κάθοδος στην επόμενη εθνική αναμέτρηση. Παράλληλα, το κόμμα χτίζει δίκτυο σε όλη την Ελλάδα ενώ στα σημαντικά γεγονότα είναι ότι ο βουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης τοποθετήθηκε στην προσωρινή διοικούσα Επιτροπή του φορέα η οποία θα πάει σε τακτικό συνέδριο εντός του καλοκαιριού.