"Ναι" στην ξεκάθαρη και αμιγώς Λαϊκοκοινωνικονεοφιλελευθεροφασιστοπροοδευτική συντηρητική παράταξη

Ξεκάθαρη η θέση της Νέας Δημοκρατίας. Ένα κόμμα με σαφή προσανατολισμό και αυστηρή ιδεολογία που αποτυπώνεται σ' όλες κι όλες οκτώ λέξεις: Δεν πρέπει ο ΣυΡιζΑ να πάρει την εξουσία.








Πιο συσπειρωμένη από ποτέ η δεξιά παράταξη (αφού έχει φτάσει σε σημείο να περιλαμβάνει και τον Πλεύρη στη δύναμή της) λίγο ακόμα θέλει για να εντάξει και τη ΔημΑρ στο αυστηρά ιδεολογικό δημιούργημα του Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, και η ΔημΑρ τον ίδιο βαθύ και μακρόπνοο στόχο έχει: Να μην πάρει ο ΣυΡιζΑ την εξουσία.

Για το ΠαΣοΚ δεν το συζητώ καν. Η προεκλογική του καμπάνια είναι "κομμένη και ραμμένη" ώστε να βγει ο Αντώνης Σαμαράς, οπότε και ενταγμένο στη Νέα Δημοκρατία να ήταν, ίσως να ήταν χειρότερα τα πράγματα, δεδομένων των εγωιστών καρεκλοκενταύρων του.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Βουλγαράκης, είχε πει κάποτε το εξής (αμοραλιστικά) αμίμητο: ό,τι νόμιμο και ηθικό. Εγώ θα τον παραφράσω και θα πω: Ό,τι φέρνει ψήφους και ιδεολογικό.

Θα ήθελα να ήξερα άραγε τι κοινό έχουν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Θάνο Πλεύρη, ο Μάκης Βορίδης με τον Κωστή Χατζηδάκη, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Τάσος Μητρόπουλος με την Ελίζα Βόζεμπεργκ και η Αριάδνη Αγάτσα με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Και βέβαια, ο Αντώνης Σαμαράς με τη Ντόρα Μπακογιάννη...