O Μιχαλολιάκος εκτόξευσε την τηλεθέαση των "Πρωταγωνιστών"!

Αν και με καθυστέρηση 45 λεπτών να αρχίσει η εκπομπή, οι τηλεθεατές  δεν εγκατελειψαν τις θέσεις τους και την εκπομπή "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" που σημείωσε χθες τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στην ιστορία της! Και ο λόγος είναι ότι η χθεσινη εκπομπή είχε αφιέρωμα στο κόμμα που έχει διχάσει την Ελλάδα, την Χρυσή Αυγή και την πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Γ.Γ. Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος είναι το πιο αμφιλεγόμενο και πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελυταίων ημερών.

Στο γενικό σύνολο η εκπομπή έκανε 48,9% με τα τέταρτα συνέχει να ανεβαίνουν (44,4  39,3  54,1  53,6  53,2) και στο κοινό 15 - 44 οι "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" σημείωσαν το εξαιρετικό 50,9% με τα τέταρτα κι εδώ να δείχνουν μια συνεχόμενη αυξητική τάση (46,9  40,2  56,2  56,7  54,9)
Η κουβέντα ξεκίνησε χαλαρά (σπουδές στο Μαθηματικό, αναφορά σε αγαπημένο του φίλο κομμουνιστή κ.α.), αλλά από τη στιγμή που μπήκαν στο τραπέζι οι λέξεις-κλειδιά όπως "φασίστες", "μετανάστες", "ναζί", "ελληνική καταγωγή", "τραμπούκοι" και "βία", τα αίματα άναψαν. 


«Έχω κάνει και στο «κολέγιο» του Κορυδαλλού και στις φυλακές της Αίγινας και στις φυλακές του Αυλώνα. Στην αρχή είχα συλληφθεί για τα επεισόδια έξω από την αγγλική πρεσβεία. Κατηγορήθηκα ότι ανήκα σε μία εθνική επαναστατική ανατρεπτική οργάνωση που αποσκοπούσε στην ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας. Πόσο δημοκρατικό ήταν αυτό το πολίτευμα, τώρα το διαπιστώνει ο ελληνικός λαός μετά από τόσα χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής ενώ δεν δίστασε μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου να πάρει ανοιχτά θέση κατά της ομοφυλοφιλίας."Είναι ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας που δεν θεωρώ φυσιολογικό. Δεν θα ήμουν υπερήφανος αν ήμουν αδερφή"!
Σε ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για το αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, μέλη της Χρυσής Αυγής, απάντησε: "Φανερά να είναι ομοφυλόφιλος και να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής όχι!" και διευκρίνησε πως δεν μπορεί να κάνει και εξετάσεις στα μέλη του κόμματος για να δει ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι."

Την ώρα της συνέντευξης, το twitter και το facebook είχε πάρει φωτιά, με τους χρήστες να σχολιάζουν τα λεγόμενα του κ. Μιχαλολιάκου, με τρόπο ειρωνικό καυστικό και με πολύ χιούμορ. Να σημειώσουμε ότι ήταν πολλοί αυτόι που απογοητεύτηκαν με τη χθεσινή συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη (συμπεριελαμβανομένης και εμού), καθώς είχε απέναντι του το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο με τις πιο ακραίες θέσεις και τον άφησε να τον "καπελώσει". Σε ανθρώπους σαν τον Μιχαλολιάκο, πας με χειροπιαστά στοιχεία και όχι με φανφάρες του τυπου "λέγεται ότι ...""διάβασα ότι είπατε.." κτλ κτλ..

Χθες αν εξαιρέσεις την εξαιρετική ανάλυση του συγγραφέα Πέτρου Μάρκαρη και του Διονύση Σαββόπουλου για την  "άνθιση" του κινήματος της Χ.Α., η υπόλοιπη συνέντευξη θα μπορούσε να θεωρηθεί και "αγιογραφία" αφού ο Μιχαλολιάκος επιδόθηκε σε εξαιρετικές "κωλοτούμπες" ξεφεύγοντας από κάθε ερώτηση του δημοσιογράφου.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο, ολόκληρη τη συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου: