Έτοιμο για δράση το νεό κόμμα των στρατιωτικών

Ζητούν την άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης, για να μην τους αναγκάσουν να χρησιμοποιήσουν βία!
                                                             
                                                         της Αγγελικής Χρήστου

Απόστρατοι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού, έχουν ήδη αρχίσει τις διεργασίες από τις αρχές του Σεπτέμβρη, προκειμένου να δημιουργήσουν το Νέο Στρατιωτικό Κόμμα που θα μπορέσει να λάβει μέρος στις επερχόμενες εκλογές.

Το κίνημα , που είναι εμπνευσμένο από αξιωματικούς και ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και απλούς πολίτες έρχεται για να δώσει, όπως λένε οι ιδρυτές του, την απάντηση στα «θέλω» του ελληνικού λαού. Η ιδέα "γεννήθηκε" επειδή..

...«δεν πάει άλλο. Η Ελλάδα χρειάζεται κάτι καινούριο». 
Το κόμμα αυτό έχει στόχο «τον τερματισμό του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος εξουσίας», επεσήμανε στην "PRESS Time" ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του, ανώτατος αξιωματικός εν αποστρατεία, Νίκος Αλικάκος, ενώ τονίζει ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανένα κόμμα της Βουλής καθώς τον οδηγεί στην παραζάλη.
Μάλιστα, στις 21 Νοεμβρίου το υπό δημιουργία κόμμα θα ανακοινώσει επίσημα την ίδρυση του. Η ημερομηνία που επέλεξαν οι απόστρατοι αξιωματικοί για την μεγάλη συγκέντρωση του Νοεμβρίου είναι σημαδιακή: Το 1940 ο ελληνικός στρατός απελευθέρωσε το Λεσκοβίκι και την Κορυτσά. Στην συγκέντρωση όπου το νέο κόμμα θα δώσει την ιδρυτική διακήρυξη αλλά και το πρόγραμμα του αναμένεται να καταφθάσουν εκατοντάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα. Το ιδρυτικό προσκλητήριο του νέου κόμματος υπογράφεται από 22 απόστρατους αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, απόφοιτους της Τάξης του 1981 της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
Ο Πρόεδρος παράλληλα τονίζει ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου αφού καθημερινά δέχεται νέα μέλη στο κόμμα. Μάλιστα όσες φορές αναφέρουν έχουν επιδιώξει να κάνουν συγκεντρώσεις ο κόσμος τους αποδέχεται θερμά. Μέχρι τώρα, συγκεντρώσεις έχουν πραγματοποιήσει στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη και  το χώρο του Άλσους Ελληνικού Στρατού στο Γουδί.
Ωστόσο το θέμα ξανάρχεται στην επικαιρότητα ύστερα από την πρόσφατη ανακοίνωση που έβγαλε το κόμμα σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, όπου προτρέπει την Ελληνική Κυβέρνηση να παραιτηθεί διότι αυτό ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με τη βία.
Παραθέτω παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση:
"Δεν πρόκειται μόνο περί των πρωτοφανών αντιλαϊκών, αντικοινωνικών και ανθελληνικών μέτρων από μια αυτονομαζόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση, αλλά περί αποκαλύψεως του συστηματικού ψεύδους και της εξαπάτησης με τα οποία καθησυχάζει το Λαό μέχρι να καταφέρει τα κτυπήματά της. Πόσες φορές τους τελευταίους μήνες ο Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών δεν διαβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα θιγούν οι μισθοί και οι συντάξεις; Είναι ολοφάνερο ότι ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι πλήρως αναξιόπιστοι. Οι προεκλογικές τους υποσχέσεις απέχουν πολύ πέραν των συνήθων ψευδών που είχε συνηθίσει να ανέχεται ο Λαός από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Με την καταστρεπτική πολιτική τους δεν σώζουν τη Χώρα από τη χρεοκοπία, αλλά οδηγούν το Λαό στην εξαθλίωση.
Η Κυβέρνηση απέτυχε να κυβερνήσει τον τόπο, προστατεύοντας τα συμφέροντα του Λαού. Οφείλει αμέσως να παραιτηθεί και η Χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές χωρίς τη συμμετοχή των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων, τα οποία άμεσα πρέπει να διαλυθούν. Ο πολιτικός τους βίος τερματίσθηκε, Αν δεν το πράξουν μόνοι τους, θα το πράξει βίαια ο Λαός. Και δεν πρόκειται μόνο περί του κυβερνώντος κόμματος αλλά όλων των κομμάτων. Αν έχουν την παραμικρή αίσθηση ευθύνης πρέπει σήμερα να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα. Αλλά δεν πρόκειται γιατί είναι συνένοχοι στα εγκλήματα κατά του Λαού. Δεν τους απαλλάσσει σε τίποτα από τις ευθύνες τους, επειδή δεν ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη. Έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες, γιατί υπηρετούν το ίδιο ανθελληνικό και αντιλαϊκό σύστημα εξουσίας.
Η Χώρα βαίνει προς το χάος και τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι βέβαιο πως οι βουλευτές και τα κόμματα θα εξαφανισθούν, όταν θα έρθει το τέλος, αφού έχουν εξασφαλίσει τις καταθέσεις τους για τους ιδίους και τις οικογένειες τους. Αλλά ο Λαός θα τους αναζητήσει και από την οργή του δεν θα γλυτώσει κανείς. Τώρα είναι η ευκαιρία, όσοι βρίσκονται στο Κοινοβούλιο και αισθάνονται Έλληνες, να παραιτηθούν άμεσα και να ωθήσουν την ανθελληνική Κυβέρνηση στην πτώση. Άλλως είναι συνένοχοί τους.
Καλούμε τα μέλη μας, τους φίλους μας, τους επισκέπτες της σελίδας να κινητοποιηθούν δυναμικά στους χώρους τους και να αξιώσουν την παραίτηση της Κυβέρνησης και διάλυση όλων των κομμάτων της Βουλής. Άμεση προκήρυξη εκλογών και ανάδειξη συντακτικής Βουλής για να τεθεί τέλος στην άθλια μεταπολίτευση με την ψήφιση νέου Συντάγματος. Έλεγχος των υπευθύνων, καταδίκη και δήμευση των περιουσιών τους. Επιτέλους να σταματήσει η διαφθορά και να ανασχεθεί η κατρακύλα του Έθνους."

Προσοχή! Προσοχή! Ζητούνται ήρωες....