Βιολογικά προιόντα ομορφίας.

Τρείς βασικοί λόγοι γιατί θα ήταν καλύτερο να επιλέγουμε καλλυντικά μη βιομηχανικά επεξεργασμένα.

Αν και αρκετοί υποστήρίζουν ότι τα βιολογικά καλλυντικά όπως και τα βιολογικά προιόντα γενικότερα είναι υπερτιμημένα, παρακάτω σας παραθέτουμε τους λόγους που τα φυσικά προιόντα υπερτερούν σε σχέση με τα υπόλοιπα.
1) Τα βιολογικά προιόντα δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα . Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καλυντικά δεν εμπεριέχουν βλαβερές ουσίες , όπως συνθετικά και/ή επεξεργασμένα χημικά. Ας μην ξεχνάμε πως ότι βάζουμε στο δέρμα μας , καταλήγει στο σώμα μας και για ποιό λόγο να το γεμίσουμε με άχρηστες τοξίνες;
2) Είναι πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Η καλλιέργεια βιολογικών προιόντων εξ' ορισμού αποτρέπει τη χρήση χημικών, βλαβερών για το οικοσύστημα.
3) Είναι προίόντα υψηλής ποιότητας. Ναι μπορεί να κοστίζουν κάτι παραπάνω , όμως η διαφορά στη χρήση βιολογικών καλλυντικών από τ' απλούστερα όπως σαπούνια μέχρι βαφές μαλλιών είναι αισθητή.
Σε μιά εποχή που τόσο τα μανό για νύχια , όσο οι βαφές και οι λακ έχουν ενοχοποιηθεία για περιστατικά εμφάνισης καρκίνου και νευροεκφυλιστικών ασθενειών, ίσως ήρθε ο καιρός ν' αντιληφθούμε ότι το φυσικό μπορεί τελικά να είναι η καλύτερη λύση.