O Εφραίμ στον Κορυδαλλό


Θα κρατηθεί στην πτέρυγα για οικονομικούς εγκληματίες
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ. Στην είσοδο των φυλακών είχαν συγκεντρωθεί περίπου 30 υποστηρικτές του, που αντιδρούν στην προφυλάκισή του.

Ο ηγούμενος αναμένεται να εγκατασταθεί σε κελί της ΣΤ΄ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, όπου είναι κρατούμενοι κυρίως για οικονομικά εγκλήματα.

Τις επόμενες ώρες, εν τω μεταξύ, οι συνήγοροί του Αρης Χαραλαμπάκης και Σπύρος Αλεξανδρής, θα πάρουν από το Εφετείο αντίγραφο του βουλεύματος που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών στις 23 Δεκεμβρίου.

Οι συνήγοροι θα ενημερωθούν για τις απόψεις που σχημάτισε το Συμβούλιο ως προς την αναγκαιότητα προσωρινής κράτησης του Εφραίμ και αναμένεται να αιτηθούν την αντικατάσταση της κράτησης με επιβολή περιοριστικών όρων, επικαλούμενοι τα προβλήματα υγείας του εντολέα τους.

Χθες, ο ηγούμενος διανυκτέρευσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αφού προηγουμένως οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα της προσωρινής κράτησής του.

www.bloggers-tv.gr με πληροφορίες από Ναυτεμπορική