Γιατί η Ανάσταση συνεπάγεται ανακαίνιση


Αγαπητοί φίλοι & φίλες του bloggers-tv,

Ενώ η επίσημη θρησκεία της Ελλάδας υποστηρίζει ότι η Ανάσταση του Χριστού επιφέρει αυτόματα την ανακαίνιση & την εξύψωση της ανθρώπινης ψυχής, εμείς στο ταπεινό μας blog αποφασίσαμε φέτος να μην ανακαινίσουμε τις ψυχές μας (ας την ανακαινίσουν καλύτερα οι πολιτικάντηδες που θα τρέχουν στις εκκλησίες για ψηφαλάκια), αλλά να διοχετεύσουμε όλο το αναστάσιμο φως που προορίζεται για εμάς, στο... blog μας!

To δικό μας bloggers-tv, ένα blog δυναμικών απόψεων και σημαντικών ειδήσεων που όλοι εσείς υποδεχθήκατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον «διαδικτυακό αέρα», ανανεώνεται και από την Τρίτη 17 Απριλίου γίνεται πιο όμορφο, πιο "καθαρό" στην εικόνα και πάντα στο πνεύμα της εποχής. Και επειδή εμείς έχουμε δει τη νέα μορφή του μπλογκ και μας αρέσει πολύ - σημειωτέον την φτιάξαμε ολομόναχοι και χωρίς κόστος - ελπίζουμε να αρέσει το ίδιο και σε εσάς, τους καλούς αναγνώστες μας.

Από την πλευρά μας, μπορεί να ανασχεδιάζουμε την εμφάνιση και το λογότυπο του ιστολογίου, ωστόσο δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε στο παραμικρό τον χαρακτήρα του. Η αυθεντικότητα, η μαχητικότητα, η πολυφωνία των απόψεων και η ανιδιοτελής δημοσιογραφία, στοιχεία τα οποία έκαναν την προσπάθειά μας να ξεχωρίσει αμέσως από τα υπόλοιπα blog του συρμού και να μας φέρει χιλιάδες πιστούς "φίλους", θα συνεχίζουν πάντα να διέπουν την δημοσιογραφική μας προσπάθεια. 

Είμαστε λοιπόν εδώ, γεμάτοι ενθουσιασμό, γνώση, ιδέες, απόψεις και αξιοσημείωτες ειδήσεις που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, αποκλειστικά με γνώμονα ότι αυτές μπορούν να σημαίνουν κάτι ουσιαστικό για εσάς που τις διαβάζετε και για εμάς που τις επικοινωνούμε μαζί σας. Σκοπός δεν είναι να αυξάνουμε την επισκεψιμότητά μας προσφέροντας κουτόχορτο & προπαγναδιστικό υλικό στον αναγνώστη, αλλά να γράφουμε καλά κείμενα που έχουν πραγματικό λόγο ύπαρξης, αξίζουν της προσοχής και βάζουν το μυαλό να σκέφτεται. Εξάλλου, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που ζούμε, είναι απαραίτητο όσο ποτέ να διευρύνουμε το νου μας έτσι ώστε να διαμορφώσουμε συλλογικά τις ιδέες, τις απόψεις αλλά και τις πολιτικές που θα μας βγάλουν από την κρίση και από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο λαός μας. Και αν κάποιες φορές δεν συμφωνούμε σε κάποια πράγματα, σημασία έχει ότι ξέρετε πως ό,τι γράφουμε το γράφουμε καλοπροαίρετα, επειδή το πιστεύουμε, και όχι επειδή πληρωνόμαστε για να κάνουμε προπαγάνδα.

Μαζί λοιπόν στο νέο, πιο εύχρηστο, πιο όμορφο και πιο δυναμικό bloggers-tv, ενισχύουμε κι άλλο την ανεξάρτητη δυναμική παρουσία μας στο ίντερνετ, κοντά στις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα όλων των πολιτών. Πάντα απέναντι σε όσους μας εκμεταλλεύονται, μας παραπληροφορούν και επιχειρούν να χειραγωγούν το μυαλό μας.

Με αξιοπρέπεια, σε καιρούς που κυριαρχούν οι αναξιοπρεπείς.

Για το bloggers-tv,

Γιάννης Λέκκας

Καλή Ανάσταση, καλή "ανακαίνιση" και ραντεβού την Τρίτη!