Ωραίοι αντιμνημονιακοί...

Απολιτικά κουφάρια υπερπηδούν ιδεολογίες και δεσμεύσεις προκειμένου να εξουσιάσουν. Τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο του ΛαΟΣ ενέδωσαν στην πρόκληση της εξουσίας και κατετάγησαν στη "Βαβυλώνα" του Αντώνη Σαμαρά.










Από το κόμμα του κυρίου Καρατζαφέρη αποσκίρτησαν οι Χρήστος Μακρίδης, υποψήφιος βουλευτής στο νομό Πέλλας και η Ολυμπία Αντύπα, δημοτική σύμβουλος δήμου Ζωγράφου. 

Κι όσο κι αν από το γνωστό για τις ταλαντώσεις του κόμμα του ΛαΟΣ οι φυγές ήταν αναμενόμενες, έκπληξη προκάλεσαν οι απομακρύνσεις από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου.

Οι τέσσερις άνδρες των Ανεξάρτητων Ελλήνων που άλλαξαν "στρατόπεδο" είναι οι Γιάννης Βαγγέλης υποψήφιος νομού Δωδεκανήσων, Σπύρος Ρομπότης και Παύλος Σαράκης, υποψήφιοι στην Αθήνα και ο δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου.

Εντύπωση προκαλεί που άνθρωποι που τάσσονταν κατά του μνημονίου επέστρεψαν στη Νέα Δημοκρατία. Βέβαια, οι εν λόγω κύριοι δεν εξελέγησαν στις εκλογές του Μαΐου, οπότε από το να κάτσουν σπίτι τους, προτίμησαν να χαλαρώσουν λίγο τη στάση τους απέναντι στην Τρόικα.

Το bloggers-tv.gr δικαιώνεται, όταν πριν από τις εκλογές του Μάη έλεγε πως το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων πάσχει από στελέχη κυρίως. Γι' αυτό ο κύριος Καμμένος καλά θα κάνει πριν τυπώσει μπλουζάκι που γράφει πως η Ελλάδα δεν πωλείται, να αναρωτηθεί αν πωλούνται οι συν αυτώ που έχει περιμαζέψει από τη Συγγρού.