Ο Σαμαράς ζητάει εκλογές για "τη σταθερότητα της χώρας"

Θα επαναλάβει επίσημα το αίτημα την Τετάρτη στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ
 
Ιδιαίτερα ανήσυχος για τη σταθερότητα του πολιτικού συστήματος εμφανίζεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη και τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι σε... συνεχή επαφή με όλη την Ελλάδα. Εκτιμά ότι υπάρχει πλέον πρωτοφανής δυσαρμονία λαού και κυβέρνησης. Επιμένει ότι οι εκλογές που η ΝΔ ζητά είναι πλέον και ο μόνος δρόμος σταθερότητας στη χώρα» τόνιζαν σήμερα στενοί του συνεργάτες επισημαίνοντας ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν ήθελε χθες να θέσει θέμα εκλογών λόγω της έκρυθμης κατάστασης που υπήρχε σε πολλές περιοχές όλης της χώρας.

Η αναφορά Σαμαρά αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω της συγκυρίας αλλά και του γεγονότος ότι μόλις χθες ο κ. Παπούλιας στη γραπτή του δήλωση έπειτα από την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «οι εκλογές γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια». Το αίτημα για εκλογές ο κ. Σαμαράς αναμένεται ότι θα το επαναλάβει και στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ το μεσημέρι της Τετάρτης.
 
Bloggers-tv.blogspot.com