Αντέχεις 12 λεπτά να ακούς το Βενιζέλο να μιλάει για το Βενιζέλο;

Στο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ μιλάει στο τρίτο πρόσωπο. Μετά τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Ναπολέοντα, ο Ευάγγελος.

Μόλις σήμερα διαβάσαμε την είδηση στο ΕΘΝΟΣ και τρίβαμε τα μάτια μας. Κοιτάξαμε και ξανακοιτάξαμε την ημερομηνία για να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Όχι λοιπόν, η είδηση είναι σημερινή και είναι τρομακτική: Το ΠΑΣΟΚ κυκλοφόρησε το πρώτο διαδικτυακό προεκλογικό σποτ, διάρκειας 12 λεπτών, στο οποίο ακούς και βλέπεις μια δραματοποιημένη εκδοχή των γεγονότων που άρχισαν τον Ιούνιο του 2011 όταν ο Ευάγγελος ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών, όταν –θυμάστε; –«άφησε την Άμυνα και πήγε στον Πόλεμο» μετά την κυβερνητική κρίση και το αδιέξοδο Παπανδρέου Σαμαρά που έφερε την κυβέρνηση Παπαδήμου.
«Ποιος θα σηκώσει το βάρος εξόδου από την κρίση; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποδέχεται την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών» είναι το χαρακτηριστικό «στιγμιότυπο» του βίντεο, το οποίο, αφού διέρχεται τα κρίσιμα γεγονότα των περασμένων μηνών (6η δόση, σχηματισμός κυβέρνησης Παπαδήμου κ.ο.κ.), καταλήγει με την επιτυχή ολοκλήρωση της συμφωνίας για το PSI και την εκλογή του Ευ. Βενιζέλου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Σημειωτέον ότι με την επίσημη προκήρυξη των εκλογών θα αρχίσει και η λειτουργία διαδικτυακού καναλιού, μέσω Google, το οποίο θα προβάλλει την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων σε συνεργασία με μπλογκ.
Μα καλά κανείς δεν είπε στο ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο ότι βίντεο 12 λεπτών στο ίντερνετ ισοδυναμεί με την αιωνιότητα και μία μέρα; Και το ΕΣΡ που κρύβεται; Γιατί δεν υπάρχει σήμανση ακαταλληλότητας ώστε να προστατευτούν οι ανήλικοι και όλες οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες; Είναι Δευτέρα πρωί και δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη να σας καταστρέψουμε την εβδομάδα και τον μήνα γι αυτό βάζουμε μόνο ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο. Υπάρχει κίνδυνος ανεπανόρθωτων ψυχικών βλαβών.

Πηγή: kamarinia.gr