Οι πιρουέτες του Σαμαρά


Δείτε το σατυρικό βίντεο!

Οι της δεξιάς (και ακροδεξιάς) πολυκατοικίας ειδικεύονται στις κυβιστήσεις, ή αλλιώς κωλοτούμπες: η Ντόρα από υποψήφια πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε πολέμια του δικομματισμού και της διαπλοκής (!) μέχρι να... επιστρέψει (για να επιβιώσει πολιτικά) στο μαντρί. Ο Καρατζαφέρης από "υπεύθυνη" δύναμη του "κέντρου" επέστρεψε στην πρωτόγονη πατριδοκαπηλέια μπας και μπει στη Βουλή.
Οι  (πρώην) "αντισυστημικοί" Γεωργιάδης - Βορίδης  πλασάρονται ως "σοβαρά" στελέχη με υπουργική θητέία. Ο Καμμένος, από μια περιθωριακή και γραφική φιγούρα φιλοδοξεί να γίνει ηγέτης ενός "ανεξάρτητου κινήματος" (διατηρώντας βέβαια τα πρόσωπα και το Λόγο της λαϊκίστικης δεξιάς). Η Χρυσή Αυγή, από οπαδούς του Αδόλφου, παρουσιάζει τα καλογυμνασμένα παληκάρια της ως "αντιμνημονιακούς πατριώτες". 

Και βέβαια, μπροστάρης του παραπάνω συφερτού που λυμαίνεται  τη χώρα (με τη σύμπραξη ή την ανοχή των "προοδευτικών" και την υποστήριξη των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων) είναι ο πρόθυμος να τηρήσει όλα τα λαοκτόνα Μνημόνια, Αντώνης Σαμαράς, του οποίου την έξοχη πιρουέτα (από αντιμνημονιακός, εγγυητής του Μνημονίου 2!) παρακολουθούμε άφωνοι στο παρακάτω βίντεο:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ