Το "άκυρο" στο Mega αρέσει σε πολύ κόσμο

Ο Αλέξης Τσίπρας δε δέχθηκε να βγει στις ειδήσεις του Μεγάλου Καναλιού, επικαλούμενος την αξιοπρέπειά του, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα το εν λόγω κανάλι δεν τον προσκαλούσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο άνθρωπος που κατηγορείται από το κόμμα του μνημονίου για όλα, δε δέχθηκε να παραστεί στο καθεστωτικό δελτίο του Mega Channel. Είναι χαρακτηριστικό πως επί 18 μήνες οι υπεύθυνοι του δελτίου αγνοούσαν τον επικεφαλής του ΣυΡιζΑ απροκάλυπτα. Κι αυτό δείχνει πολλά. Σε ένα διάστημα που, όποιο κανάλι κι αν παρακολουθούσες, θα έβλεπες Πλεύρηδες, Γεωργιάδηδες, Βελόπουλους και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις, το Mega δεν καλούσε ποτέ τον κύριο Τσίπρα.

Την αριστερά τη φοβούνται. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Και σε μία εποχή που όλοι πάνε προς τα δεξιά, το κανάλι του Βαρδινογιάννη, του Λαμπράκη και του Μπόμπολα αγνοεί ηθελημένα την αριστερά. 

Η στοχοποίηση που έχει δεχθεί ο ΣυΡιζΑ από πολιτικούς και media είναι άκρως προπαγανδιστική. Κι ένα δελτίο με Τρέμη, Πρετεντέρη, Καψή και Τσίμα (ακόμα και τον τελευταίο τον κάνανε σαν κι αυτούς) δε μπορεί παρά να συναινεί. 

Ο κόσμος έχει καταλάβει τι συμβαίνει με το Mega (όπως και με το Σκάι κυρίως) και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το θεωρούν χειρότερο και από την ΕΡΤ σε επίπεδο προπαγάνδας και (συγ)κάλυψης των κυβερνητικών πολιτικών.